Widem neemt 20 nieuwe boxtrailers van de Duitse fabrikant Krone in gebruik. Deze significante investering draagt bij tot het vergroten van onze transportcapaciteit, het verbeteren van onze servicekwaliteit en het uitbreiden van onze fulfilmentactiviteiten.

Uitbreiding van het transportnetwerk 

De toevoeging van 20 nieuwe boxtrailers is een strategische beslissing om onze fulfilment- en transportcapaciteit in heel Europa en daarbuiten te vergroten. Door onze vloot uit te breiden, streven we ernaar de efficiëntie en het bereik van onze logistieke en fulfilmentactiviteiten te verbeteren, waardoor we onze klanten op grotere schaal een betere service kunnen bieden. Met deze uitbreiding beschikt Widem nu over een vloot van 200 boxtrailers, wat de capaciteit met 10% verhoogt. 

Geavanceerde beveiliging en tracking 

Onze nieuwe Krone boxtrailers zijn uitgerust met uitgebreide track & trace-opties, waardoor onze klanten hun zendingen in realtime kunnen volgen. Deze transparantie biedt gemoedsrust en verbetert de algehele klantervaring. Bovendien zijn de trailers voorzien van geavanceerde beveiligingssloten op de deuren, waardoor de lading gedurende de hele reis veilig blijft. 

Kwaliteit en efficiëntie 

Naast de hoogwaardige beveiligings- en trackingopties zijn onze nieuw Krone trailers afgestemd op de strenge eisen van de mode-industrie, met mogelijkheden voor hangende kledij (GOH). Deze ultramoderne trailers zorgen ervoor dat kledingstukken in perfecte staat worden vervoerd, met uitgebreide bescherming tegen schade. Met hun robuuste ontwerp en innovatieve technologie zorgen de trailers mee voor een gestroomlijnd logistiek proces, end dat zorgt op zijn beurt voor tijdige en betrouwbare leveringen.